Фаршированные баклажаны – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Фаршированные баклажаны – рэцэпт.:
Баклажан (сярэдняй велічыні) - 2 шт
Шампиньоны — 4 шт
Помидор — 3 шт
Лук рэпчаты - 1 шт
Сыр цвёрды - 30 г
часнок - 2 зуб.
Фарш мясной-200 г.
Приправа грибная(па гусце)
соль (па гусце)
крэм (маянэз) - 4 у. L.
Фота гатовага стравы:
Фаршированные баклажаны

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Фаршированные баклажаны – рэцэпт.
Баклажаны разрезать вдоль пополам.Опустить на 10 минут в горячую соленую воду.Аккуратно вынуть
сердцевину ,здрабніць. Грибы мелко нарезать.Лук
и помидоры нарезать полукольцами. Сыр нацерці на дробнай тарцы, чеснок измельчить.Мясной фарш соединить с грибами,добра змяшаць(добавить по вкусу соль и грибную приправу). Наполнить половинки баклажанов фаршем с грибами, сверху посыпать мякотью баклажанов. По очередности выложить полукольца помидоров и лука. Полить сметаной (майонезом), посыпать чесноком и тертым сыром.Укладываем лодочки баклажанов в пароварку и устанавливаем время 25 хвілін.

Фота Гатовага стравы:
Фаршированные баклажаны


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*