Гиблиджи – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Гиблиджи – рэцэпт.:
! курица массой 1,3 кг (прыкладна), 3 головки репчатоо лука, 4 дольки чеснока, соль, чырвоны молаты перац, 500г смятаны, раслінны алей, соль.
Фота гатовага стравы:
Гиблиджи

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Гиблиджи – рэцэпт.
Курицу разделать на мелкие кусочки, посолить и обжаритьдо полуготовности.
Лук очистить, мелко нашинковать и обжарить до бежевого цвета. дадаць смятану, часнык, натёртый на мелкой тёрке, посыпать красным перцем и дать покипеть 2-3 хвіліны.
Положить обжаренные куски курицы в соус и тушить ещё минут 40 на среднем огне.
На гарнир хорош рис.
ПРЫЕМНАГА АПЕТЫТУ!

Фота Гатовага стравы:
Гиблиджи


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*