Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для падрыхтоўкі “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – рэцэпт.:
Кабачок(или тыква маленькая) – 2 шт.(600 г.)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 шт.(100 г.)
Вяленые томаты – 5 шт.
мал(басмати) – 100 г. (залить водой на 20 хвілін)
Сушёные грибы(белые) – 1 горсть (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
часнок – 1 зубок
Koriandr(сушёный) – 1 ч.л..
Розмарин – 2 галінкі
Чили – дробка (па жаданню)
перац чорны(свежемолотый) – па гусце.
Соль морская – па гусце.
Аліўкавы алей – 4 ст.л.
СОУС:
Горчица зернёная – 2 ч.л.(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 г.
цытрына – 1 шт.(сок – 3 ст.л.)
Сливки жирные – 170 г.
соль,перац – па гусце.
Фота гатовага стравы:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


як прыгатаваць “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – рэцэпт.


Фота Гатовага стравы:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*