Каре ягнёнка с жареными баклажанами и гороховым пюре – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Каре ягнёнка с жареными баклажанами и гороховым пюре – рэцэпт.:
3 куска мяса
Сок 1/4 цытрыны (я брала лимонный сок, свежевыжатый в бутылке)
соль, перац па гусце
Баклажан – 1 шт
Горох – 400 г (в оригинальном рецепте замороженный, у меня банка)
6 веточек свежей мяты
Аліўкавы алей
Фота гатовага стравы:
Каре ягнёнка с жареными баклажанами и гороховым пюре

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Каре ягнёнка с жареными баклажанами и гороховым пюре – рэцэпт.
Баклажаны тонко нарезать. Обжарить на оливковом масле с каждой стороны по 2 хвіліны, на среднем огне.
Горох, мяту, соль и перец положить в блендер и пюрировать.
Мясо посолить, поперчить и слегка натереть лемонным соком. Обжарить на среднем огне до желаемой степени прожарки.
Подавать с гороховым пюре и баклажанами.
Прыемнага апетыту! )

Фота Гатовага стравы:
Каре ягнёнка с жареными баклажанами и гороховым пюре


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*