Карси хоровац (шашлык) – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Карси хоровац (шашлык) – рэцэпт.:
бараніна 300, сало курдючное 20, лук рэпчаты 50, коньяк или водка 10, кислота лимонная 0,2 или уксус (3%) 2, перац чырвоны 0,1, зелень сушеная разная (кроп, мята, Кінсі) 3, зеляніна свежая 20, соль.
Фота гатовага стравы:
Blankrecipe

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Карси хоровац (шашлык) – рэцэпт.
Мякоть жирной баранины нарезают кусками толщиной 4 см, посыпают перцем, соллю, мелко нарезанным луком, добавляют лимонную
кислоту и коньяк или водку, сушеную зелень и выдерживают на
холоде 6-7 гадзін. Маринованное мясо нанизывают на шпажку,
чередуя с курдючным салом, и жарят на мангале, периодически
повертывая шпажку, поставленную вертикально. После обжаривания
срезают мясо и сало. Гарнируют шашлык репчатым луком, нарезанным
кольцамі, а также овощами, жаренными на вертеле.

Фота Гатовага стравы:
Blankrecipe


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*