КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – рэцэпт.:
600 г картофеля
1 цыбуліна
1 ст.л. сметанковага масла
½ моркови
½ корня петрушки
соль
Фота гатовага стравы:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – рэцэпт.
В посуде для тушения растопить масло.
Опустить туда натертые на крупной терке коренья, моркву, мелко нарезанный репчатый лук.
Когда лук подрумянится, налить стакан воды, пасаліць.
В закипевшую воду положить крупно нарезанный картофель, накрыть крышкой и варить на слабом огне 20-25 мін. до готовности.
Подать картофель горячим, посыпав зеленью.

Фота Гатовага стравы:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*