Колбаса кровяная – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Колбаса кровяная – рэцэпт.:
з 1 м кишки: кровь говяжья 1200, малако 30, жир говяжий 30, лук рэпчаты 50.
Фота гатовага стравы:
Blankrecipe

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Колбаса кровяная – рэцэпт.
Прямую кишку тщательно промывают, начиняют фаршем и варят колбасу в течение 20 мін. Фарш готовят из крови, молока, мелко
нарезанного репчатого лука и жира.

Фота Гатовага стравы:
Blankrecipe


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*