курыная грудка “а-ля Помпадур” – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Куриная грудкаа-ля Помпадур” – рэцэпт.:
2 куриных грудки без костей
1 у. L. мукі
3/4 стакана крупно порубленного миндаля
соль, черный перец по вкусу
2 у. L. топленого масла
1 яйка
Фота гатовага стравы:
Куриная грудка а-ля Помпадур

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Куриная грудкаа-ля Помпадур” – рэцэпт.
Куриные грудки слегка отбить, придать им ровную форму. Заправіць соллю і перцам. ўзбіць яйка. Муку высыпать на лист пергамента.
На другой лист насыпать тонким слоем рубленый миндаль. Каждую куриную грудку обвалять в муке, обмакнуть во взбитое яйцо, обвалять в миндале, слегка прижимая кусочки орехов рукой, чтобы они не осыпались.
Масло растопить в большом сотейнике. Положить в него подготовленные грудки. Жарить их по 4-5 мін. с каждой стороны, до появления золотистой корочки.

Фота Гатовага стравы:
Куриная грудка а-ля Помпадур


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*