Курыны пірог з “гавайскай” начыннем. – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Куриный пирог с “гавайскай” начыннем. – рэцэпт.:

  • Фарш куриный – 800 г
  • часнык – 3-4 зубочка
  • хлопья геркулес – 50 г
  • малако – 100мл (50мл для геркулеса,50мл для омлета)
  • яйка – 2 шт.(1шт в фарш,1шт – в омлет)
  • крэм – 1 у. лыжка
  • Гавайскаясмесь – 1 пакет
  • (СМЕСЬ ХОРТЕКС ГАВАЙСКАЯ ЗАМОРОЖЕННАЯ 400Г)
  • сыр цвёрды – 100-150 г
  • маянэз,спецыі

Фота гатовага стравы:
Куриный пирог с гавайской начинкой.

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Куриный пирог с “гавайскай” начыннем. – рэцэпт.

  1. Хлопья геркулеса залить молоком (50г)
  2. и оставить на 10-15 мін.
  3. Готовим фарш – пасаліць,паперчыць,
  4. добавить чеснок(из чеснокодавилки),геркулес, яйка.
  5. Все хорошо перемешиваем и на 20 мін
  6. поставить в холод.
  7. Форму хорошо смазываем раст. алеем.
  8. Выкладываем фарш и мокрыми руками
  9. делаем бортики.
  10. Гавайскую смесь высыпать из пакета,
  11. пасаліць,дадаць спецыі,змяшаць.
  12. Гавайскуюсмесь выкладываем в форму на фарш.
  13. Делаем заливку (омлет) –
  14. 1 яйка + 50 мл молока и 1 ст.л. смятаны,
  15. добавить щепотку соли и сахара,
  16. хорошенько взбить венчиком.
  17. гавайскую смесь заливаем омлетной массой.
  18. Сыр натираем на крупной тёрке
  19. и выкладываем сверху.
  20. Ставим в духовку (180 г) з 40-45 мін.
  21. Остывший пирог достаем из формы,
  22. выкладываем на блюдо,
  23. майонезом делаем ажурную сетку.
  24. Пирог готов!


Фота Гатовага стравы:
Куриный пирог с гавайской начинкой.


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*