Мясо по-французски (варыянт 1001) – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Мясо по-французски (варыянт 1001) – рэцэпт.:
Свининка 1-1,5 кг.
памідоры – 2 шт.
лук – 2 шт.
сыр – 250 г.
горчица
маянэз
соль, перац
Фота гатовага стравы:
Мясо по-французски (вариант 1001)

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Мясо по-французски (варыянт 1001) – рэцэпт.
Свинину порезать порционными кусками толщиной 1-2 см. Отбить с двух сторон. пасаліць, паперчыць. Обмазать горчицей, с двух сторон, и убрать в холодильник на 3 гадзіну.
Выложить мясо на противень. Поставить в духовку 250* з 10 мін. В это время режем лук и помидоры кольцами, трем сыр на крупной терке.
Достаём мясо из духовки и укладываем слоями лук и помидоры, заливаем майонезом и засыпаем тёртым сыром, ставим обрано в духовку на 20 мін (200*).
Прыемнага апетыту!!!

Фота Гатовага стравы:
Мясо по-французски (вариант 1001)


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*