Перац па-вугорску – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Перец по-венгерски – рэцэпт.:
Перец сладкий – 2 кг
Лук рэпчаты - 3 шт.
Помидоры – 1 кг.
соль, перац, цукар, алей
Фота гатовага стравы:
Перец по-венгерски

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Перец по-венгерски – рэцэпт.
Перец моем и запекаем в духовке, остужаем и снимаем кожицу. Складываем в тарелочки.
Лук нарезаем не мелко, обжариваем на растительном масле до прозрачности. Добавляем перекрученные на мясорубке помидоры, солім, перчим по вкусу, добавляем 0,5 ч.л.. цукру, тушим минут 20. Получившейся подливкой заливаем перец. Даем настояться пару часиков и подаем к столу.
Прыемнага апетыту!

Фота Гатовага стравы:
Перец по-венгерски


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*