Редька остренькая – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Редька остренькая – рэцэпт.:
– рэдзька, сколько не жалко;
– воцат 5-10%;
– лук;
– раслінны алей;
аджика, лучше домашняя.
Фота гатовага стравы:
Blankrecipe

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Редька остренькая – рэцэпт.
Натереть редьку на терке, чтобы была тоненькая и длинненькая;
Развести уксус до 5-10% и замочить в нем редьку. пакінуць на 1-1,5 гадзіну. Можно выставить в холодное место, чтобы подмерзла, тогда из нее уйдет горечь;
праз 1-1,5 часа редьку отжать, но не сильно, а то будет сухая;
На растительном масле обжарить лук до темно-коричневого цвета, лук выбросить, а горячим маслом залить редьку;
В редьку добавить аджику и все перемешать. пакінуць на 30 хвілін.
гатова!

Фота Гатовага стравы:
Blankrecipe


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*