салата “Бангладеш” (не мимоза) – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для падрыхтоўкі Салата “Бангладеш” (не мимоза) – рэцэпт.:
мал 4 у. L.
яйка 5-6 шт.
рыбныя кансервы (обязательно в масле: тунец, сайра, сардина, лосось) 1 банка
яблык 1 шт.
лук 1 шт.(маленькая)
масла сметанковае 80 г
маянэз 200 г
цукар 1 няма. L.
цытрынавы сок 1 у. L.
Фота гатовага стравы:
Салат Бангладеш (не мимоза)

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Як прыгатаваць Салата “Бангладеш” (не мимоза) – рэцэпт.
Рис сварить, астудзіць.
соус: масло из консервов слить в отдельную посуду, добавить 1/2 порции майонеза, сахар и лимонный сок. Хорошенько размешать.
Яйца сварить, аддзяліць бялкі ад жаўткоў, белки нарезать тонкими пластинами, лук мелко нарезать, яблоко очистить и натереть на тёрке.
Консервированную рыбу размять вилкой.
Выкладываем салат слоями на блюдо.
1-й пласт – измельчённые желтки,
2-й пласт – половину измельчённых консервов,
3-й пласт – мал, смазываем майонезом с помощью вилки (именно смазываем, а не заливаем)
4-й пласт – тёртое яблоко,
5-й пласт – вторая половина консервов смешанных с луком,
6-й пласт – сливочное масло натёртое на тёрке (предварительно можно заморозить)
Салат заливаем соусом, аккуратно начиная с середины и немного к краям. Сверху красиво разложить порезанный белок.
Украшаем на своё усмотрение (у меня брусника и мята). Поставить в холодильник для пропитки на 2 гадзіну.
Прыемнага апетыту!

Фота Гатовага стравы:
Салат Бангладеш (не мимоза)


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*