салата “Мимоза” – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для падрыхтоўкі салата “Мимоза” – рэцэпт.:
200г консервированной в масле рыбы, 2 цыбуліны, 2 варёные картофелины, 2 варёные моркови, 6 варёных вкрутую яиц, 200г. маянэз
Фота гатовага стравы:
салат Мимоза

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Як прыгатаваць салата “Мимоза” – рэцэпт.
На дно плоского блюда уложить листья салата
На них выложить консервированную рыбу, размять её вилкой и смазать майонезом
Сверху слоями уложить натёртые на крупной тёрке картофельи морковь, мелко порезаный репчатый лук, отделённые друг от друга и натёртые на тёрке яичные белки и желтки.
Каждый выложенный слой промазать майонезом.
Готовый салат можно украсить зеленью петрушки и фигурными кружками варёной моркови.

Фота Гатовага стравы:
салат Мимоза


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*