салата “Пьемонтский” – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для падрыхтоўкі Салата “Пьемонтский” – рэцэпт.:
куриное филе отварное – 2 шт., яйкі адварныя – 4 шт., огурцы свежие – 200 г., шампіньёны (не крупные) – 300 г., соевы соус, сок 1/2 цытрыны, соль, сумесь перцаў, маянэз.
Фота гатовага стравы:
Blankrecipe

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Як прыгатаваць Салата “Пьемонтский” – рэцэпт.
Сырые шампиньоны нарезать на 4 часткі, полить лимонным соком и соевым соусом, оставить пока спокойно мариноваться (но не более 30мин.). Тем временем нарезать куриное филе, яйкі (сваренные вкрутую) и огурцы крупными кусочками, размером приблизительно, как ломтики шампиньонов. Перемешать все продукты с грибами, пасаліць, паперчыць (я использую свежеразмолотую смесь перцев), заправить майонезом и наслаждаться вкусом.

Фота Гатовага стравы:
Blankrecipe


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*