салата “Зимние овощи” – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для падрыхтоўкі Салата “Зимние овощи” – рэцэпт.:
Свекла отварная – 100 г
капуста белакачанная – 100 г
Цветная капуста – 100 г
Лук-порей – 1-2 шт
часнок – 2 зубчыка
Грецкие орехи – 10 шт
Яблочный уксус – 1 у. лыжка
Зерна граната – 1/2 шклянкі
соль – па гусце
Фота гатовага стравы:
Салат Зимние овощи

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Як прыгатаваць Салата “Зимние овощи” – рэцэпт.
Цветную капусту разобрать на соцветия. Бланшировать в подсоленной воде 5 хвілін. Откинуть на дуршлаг.
Свеклу натереть на крупной терке, капусту нашинковать тонкими полосочками, лук-порей мелко порезать, добавить цветную капусту. Перемешать.
Грецкие орехи и чеснок измельчить, смешать с уксусом, пасаліць.
Все соединить, змяшаць, выложить на тарелку. Посыпать зернами граната.

Фота Гатовага стравы:
Салат Зимние овощи


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*