“Selyodoçka”вясёлка”,варыянт селядцы пад футрам – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для падрыхтоўкі “Selyodoçka”вясёлка”,варыянт селядцы пад футрам – рэцэпт.:
Сельдь слабосолёная-1шт.
Свекла варёная-1 шт.
Яйца-2 шт.
Морковь варёная-1 шт.
Зелёный лук-1 пучок
Картофель варёный-1-2 шт.
маянэз.
Фота гатовага стравы:
СелёдочкаРадуга,вариант селёдки под шубой

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


як прыгатаваць “Selyodoçka”вясёлка”,варыянт селядцы пад футрам – рэцэпт.
Выкладывать слоями:
1-ый слой-мелко порезанное филе сельди.
2.маянэз(хорошо так промазать).
3.Варёный картофель(мелко порезанный).
4.Толстый слой майонеза).
На поверхность картофеля выложить радугу из отваренных,мелко порезанных(у меня на тёрке) гародніны:жаўток,белок,буракі,моркву,зелёный лук,окрашенный соком свеклы-белок.Смотрится такаяшубкакрасиво.

Фота Гатовага стравы:
СелёдочкаРадуга,вариант селёдки под шубой


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*