Тартифлет – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления Тартифлет – рэцэпт.:
800 г картофеля,
1 головка репчатого лука,
6 полосок грудинки ск,
200 г цвёрдага сыру,
140 мл сливок 22%-ой жирности,
соль, перац па гусце
Фота гатовага стравы:
Тартифлет

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить Тартифлет – рэцэпт.
бульба ачысціць, нарезать толстыми ломтиками, отварить в кипящей подсоленной воде примерно10 минут и откинуть на дуршлаг.
Лук очистить, измельчить и обжарить в разогретом сливочном масле в течении 5 хвілін. Грудинку нарезать небоьшими кусочками и отправить на сковородку к луку. Жарить ещё минут 5.
Разогреть дужовку до 220 градусаў.
Сыр нарезать кубиками.
В форму для запекания выложить половину картофеля. лук с грудинкой, сыр. Заправіць соллю і перцам. Слои повторить. Залить сверху сливками и запекать до золотистого цвета 10-15 хвілін. Дать постоять минут5 и можно подавать.
ПРЫЕМНАГА АПЕТЫТУ!

Фота Гатовага стравы:
Тартифлет


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*