УТКА с апельсиновым соусом (меню Нового Года) – 5 часов и… 5 хвілін!!! – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления УТКА с апельсиновым соусом (меню Нового Года) – 5 часов и… 5 хвілін!!! – рэцэпт.:
Для УТКИ
Утка – 2,3-2,5 кг
соль – па гусце
перац – па гусце
Розмарин (сухой) – 2-3 дробкі
Мёд жидкий цветочный – 1-2 ч.л..
Для НАЧИНКИ
Кисло-сладкие яблоки – 2 шт.
Тостовый хлеб – 2-3 кусочка
Апельсиновый сок – 2-3 ст.л.
Апельсиновое варенье (у меня варенье английскоегорькое апельсиновое варенье”) – 1-1,5 ст.л.
Для СОУСА
Овощной набор для супа (Цыбуля парэй, корень сельдерея, моркву)
Крылышки, шейка, потрошки (кроме печени) от утки
Красное сухое вино – 3-4 ст.л.
Апельсиновый сокот 3-4 апельсинов (зависит от величины фруктов, у меня были крупныея отжала 3 штукі)
Цедра апельсина – 2 ст.л.
апельсін – 1 шт.
Сок и цедра лимона – 1 цытрына
Варенье апельсиновое – 4 ст.л.
імбір – па гусце, я не добавляла
крухмал – 1 ст.л. без горки
ГАРНИР
РИС отварной
САЛАТА
салата “полевой” – 2-3 горсти
Орехи (смесь) – 1 горсть
Заправка:
– соль
– перац
бальзамический крем (Крэм! – не уксус!)
– раслінны алей
дольки апельсина
– сок апельсіна – 2-3 ст.л.
Фота гатовага стравы:
УТКА с апельсиновым соусом (меню Нового Года) - 5 часов и... 5 минут!!!

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить УТКА с апельсиновым соусом (меню Нового Года) – 5 часов и… 5 хвілін!!! – рэцэпт.
Способ приготовления описан подробно в пошаговых рецепта!!!

Фота Гатовага стравы:
УТКА с апельсиновым соусом (меню Нового Года) - 5 часов и... 5 минут!!!


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*