запеченный судак – рэцэпт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пакуль адзнак няма)
Загрузка ...

інгрэдыенты


Што вам спатрэбіцца (інгрыдыенты стравы) для приготовления запеченный судак – рэцэпт.:
1 кг филе судака
2 цыбуліны
200 г. сыра
250 мл вяршкоў
20 г. смятаны
соль, перац, укроп сушеный
масло полсолнечное
Фота гатовага стравы:
запеченный судак

інструкцыя (рэцэпт), як прыгатаваць:


Как приготовить запеченный судак – рэцэпт.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, перац, укроп. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 хвілін. Подавайте горячим!

Фота Гатовага стравы:
запеченный судак


спадабаўся рэцэпт? Атрымлівайце апошнія рэцэпты прама на email або падпішыцеся на RSS стужку блога!



 

Пакіньце свой комметарий тут

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя палі пазначаныя * *

*