Алые паруса” – рецепта.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Макар и да не рейтингите)
Зареждане...

Съставки


Какво ви трябва (хранителни съставки) для приготовленияАлые паруса” – рецепта.:
2 больших баклажана , 12 кг говяжьего фарша , 2 крушки ,12 л томатного сока , твёрдый сыр 200 гр , сол, пипер
Снимка на готовия ястие:
Алые паруса

инструкции (рецепта), Как да готвя:


Как да готвя “Алые паруса” – рецепта.
разрезать баклажаны вдоль и вынуть часть сердцевины (сделать углубление) запечь в духовке при температуре 200 градуса 15 -20 минути .
порезать мелкими кубиками лук обжарить до прозрачности , добавить фарш и мелко порезанные внутренности баклажана , добавить томатного сока.
выложить фарш в половинки баклажана и посыпать сыром .Запекать при температуре 180 градуса 5-10 минути .

Фото Готови ястия:
Алые паруса


Подобно на рецептата? Вземете електронна поща рецепти директно по имейл или се абонирате за RSS емисията на блога!



 

Оставете коментар успешно тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

*