пилешки пай “хавайски” пълнеж. – рецепта.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Макар и да не рейтингите)
Зареждане...

Съставки


Какво ви трябва (хранителни съставки) для приготовления Куриный пирог с “хавайски” пълнеж. – рецепта.:

  • Фарш куриный – 800 гр
  • чесън – 3-4 зубочка
  • хлопья геркулес – 50 гр
  • мляко – 100мл (50мл для геркулеса,50мл для омлета)
  • яйце – 2 бр.(1шт в фарш,1Парчета – в омлет)
  • сметана – 1 статия. лъжица
  • Гавайскаясмесь – 1 пакет
  • (СМЕСЬ ХОРТЕКС ГАВАЙСКАЯ ЗАМОРОЖЕННАЯ 400Г)
  • твърдо сирене – 100-150 гр
  • майонеза,подправки

Снимка на готовия ястие:
Куриный пирог с гавайской начинкой.

инструкции (рецепта), Как да готвя:


Как приготовить Куриный пирог с “хавайски” пълнеж. – рецепта.

  1. Хлопья геркулеса залить молоком (50гр)
  2. и оставить на 10-15 мин.
  3. Готовим фарш – сол,пипер,
  4. добавить чеснок(из чеснокодавилки),геркулес, яйце.
  5. Все хорошо перемешиваем и на 20 мин
  6. поставить в холод.
  7. Форму хорошо смазываем раст. масло.
  8. Выкладываем фарш и мокрыми руками
  9. делаем бортики.
  10. Гавайскую смесь высыпать из пакета,
  11. сол,добавете подправките,смесвам.
  12. Гавайскуюсмесь выкладываем в форму на фарш.
  13. Делаем заливку (омлет) –
  14. 1 яйце + 50 мл молока и 1 st.l. сметана,
  15. добавить щепотку соли и сахара,
  16. хорошенько взбить венчиком.
  17. гавайскую смесь заливаем омлетной массой.
  18. Сыр натираем на крупной тёрке
  19. и выкладываем сверху.
  20. Ставим в духовку (180 гр) на 40-45 мин.
  21. Остывший пирог достаем из формы,
  22. выкладываем на блюдо,
  23. майонезом делаем ажурную сетку.
  24. Пирог готов!


Фото Готови ястия:
Куриный пирог с гавайской начинкой.


Подобно на рецептата? Вземете електронна поща рецепти директно по имейл или се абонирате за RSS емисията на блога!



 

Оставете коментар успешно тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

*