Мясо по-французски (опция 1001) – рецепта.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Макар и да не рейтингите)
Зареждане...

Съставки


Какво ви трябва (хранителни съставки) для приготовления Мясо по-французски (опция 1001) – рецепта.:
Свининка 1-1,5 кг.
домати – 2 Парчета.
лък – 2 Парчета.
сирене – 250 гр.
горчица
майонеза
сол, пипер
Снимка на готовия ястие:
Мясо по-французски (вариант 1001)

инструкции (рецепта), Как да готвя:


Как приготовить Мясо по-французски (опция 1001) – рецепта.
Свинину порезать порционными кусками толщиной 1-2 виждам. Отбить с двух сторон. сол, пипер. Обмазать горчицей, с двух сторон, и убрать в холодильник на 3 часа.
Выложить мясо на противень. Поставить в духовку 250* на 10 мин. В это время режем лук и помидоры кольцами, трем сыр на крупной терке.
Достаём мясо из духовки и укладываем слоями лук и помидоры, заливаем майонезом и засыпаем тёртым сыром, ставим обрано в духовку на 20 мин (200*).
Бон апети!!!

Фото Готови ястия:
Мясо по-французски (вариант 1001)


Подобно на рецептата? Вземете електронна поща рецепти директно по имейл или се абонирате за RSS емисията на блога!



 

Оставете коментар успешно тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

*