Супа от леща с агнешки котлети – рецепта.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Макар и да не рейтингите)
Зареждане...

Какво ви трябва (хранителни съставки) для приготовления Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – рецепта.:

Съставки

  • 600 г бараньих ребрышек
  • 150 г чечевицы
  • 3 картофелены
  • 2 домати
  • 1 крушка
  • 3 скилидки чесън
  • 1 чушка
  • 1 дафинов лист
  • магданоз, пипер, сол

Снимка на готовия ястие:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками

инструкции (рецепта), Как да готвя:


Как приготовить Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – рецепта.

  1. Чечевицу промыть
  2. Ребрышки вымыть и нарезать секциями по одному ребру и обжарить на сковородке. Переложить в кастрюлю, добавить воды 1,5л и варить 20 минути.
  3. картофи, чесън, лук и перец порезать и добавить в кипящий бульон.
  4. Помидоры очистить от кожуры порезать кубиками и добавить в суп с лавровым листом.
  5. Туда же бросить чечевицу.
  6. Варить до готовности.
  7. В конце посыпать нашинкованной петрушкой.
  8. Бон апети.


Фото Готови ястия:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками


Подобно на рецептата? Вземете електронна поща рецепти директно по имейл или се абонирате за RSS емисията на блога!



 

Оставете коментар успешно тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

*