запеченный судак – рецепта.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Макар и да не рейтингите)
Зареждане...

Съставки


Какво ви трябва (хранителни съставки) для приготовления запеченный судак – рецепта.:
1 кг филе судака
2 крушки
200 гр. сирене
250 мл сметана
20 гр. сметана
сол, пипер, укроп сушеный
масло полсолнечное
Снимка на готовия ястие:
запеченный судак

инструкции (рецепта), Как да готвя:


Как приготовить запеченный судак – рецепта.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, пипер, копър. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 минути. Подавайте горячим!

Фото Готови ястия:
запеченный судак


Подобно на рецептата? Вземете електронна поща рецепти директно по имейл или се абонирате за RSS емисията на блога!



 

Оставете коментар успешно тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

*