запеченые яйца в скарлупе – рецепта.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Макар и да не рейтингите)
Зареждане...

Съставки


Какво ви трябва (хранителни съставки) для приготовления запеченые яйца в скарлупе – рецепта.:
3 вареных яйца
3 средних шампиньона
маленькая луковичка
1 st.l. сметана
1 st.l. пармезана
укроп
слив. масло
Снимка на готовия ястие:
запеченые яйца в скарлупе

инструкции (рецепта), Как да готвя:


Как приготовить запеченые яйца в скарлупе – рецепта.
Разрезаем вареные яйца в скорлупе пополам, вынимаем срединку. Получилось 6 скорлупок для начинки.
На сливочном масле поджариваем мелко нарезаный лук , гъби, Solim, перчим, добавете сметаната. Сняв это с огня, добавляем пармезан(можно без), натертые на мелкой терке желтки и 4 половинки белков, укроп и посолив все хорошенько перемешать.
Вот этой массой фаршируем скорлупки и жарим начинкой вниз на среднем огне до золотой корочки.
Подавать горячими со сметаной под водочку.
Ваше здоровье!

Фото Готови ястия:
запеченые яйца в скарлупе


Подобно на рецептата? Вземете електронна поща рецепти директно по имейл или се абонирате за RSS емисията на блога!



 

Оставете коментар успешно тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

*