Жульен – рецепта.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Макар и да не рейтингите)
Зареждане...

Съставки


Какво ви трябва (хранителни съставки) для приготовления Жульен – рецепта.:
500гр грибов ( белые, печурки)
1 большая луковица
масло
2 ст л муки
200гр сметаны 30% мазнина
200г сметана 20% мазнина
150гр сыра (жирный, легкоплавящийся, например Олтермани)
Снимка на готовия ястие:
Жульен

инструкции (рецепта), Как да готвя:


Как приготовить Жульен – рецепта.
Грибы мелко нарезать и обжарить с луком на сковороде на сливочном масле, добавете сол. На другой,(сухой) сковороде, обжарить муку до кремового цвета. В кастрюльке смешать сметану и сливки и довести до кипения. Понемногу добавлять муку, чтоб не было комочков. Прокипятить. Если жидко, то добавить муки, если густо, то сливок. Смешать эту смесь с грибами.Уложить в кокотницы и посыпать тертым сыром. Запекать до образования корочки.

Фото Готови ястия:
Жульен


Подобно на рецептата? Вземете електронна поща рецепти директно по имейл или се абонирате за RSS емисията на блога!



 

Оставете коментар успешно тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

*