Mesa u francuskom (opcija 1001) – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Dok nema ocjena)
Učitavanje...

sastojci


Ono što vam treba (sastojaka hrane) za pripremu mesa u francuskom (opcija 1001) – recept.:
Свининка 1-1,5 kg.
paradajz – 2 komada.
luk – 2 komada.
sir – 250 G.
горчица
majonez
so, biber
Fotografija gotovih jela:
Мясо по-французски (вариант 1001)

instrukcija (recept), Kako kuhati:


Kako pečenje mesa u francuskom (opcija 1001) – recept.
Свинину порезать порционными кусками толщиной 1-2 vidjeti. Отбить с двух сторон. so, biber. Обмазать горчицей, с двух сторон, и убрать в холодильник на 3 sati.
Выложить мясо на противень. Поставить в духовку 250* od 10 min. В это время режем лук и помидоры кольцами, трем сыр на крупной терке.
Достаём мясо из духовки и укладываем слоями лук и помидоры, заливаем майонезом и засыпаем тёртым сыром, ставим обрано в духовку на 20 min (200*).
prijatno!!!

Foto Gotova jela:
Мясо по-французски (вариант 1001)


Kao i recept? Dobiti e-mail recepte direktno putem e-maila ili se pretplatite na RSS feed bloga!



 

Ostavite komentar uspješno ovdje

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*