Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Zatímco žádné hodnocení)
Načítání...

Složení


Co budete potřebovat (potravinářské ingredience) для приготовленияКабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – recept.:
Кабачок(или тыква маленькая) – 2 ks.(600 g.)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 ks.(100 g.)
Вяленые томаты – 5 kousky.
Рис(басмати) – 100 g. (залить водой на 20 minuty)
Сушёные грибы(белые) – 1 горсть (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
česnek – 1 зубок
Кориандр(сушёный) – 1 lžičky.
Розмарин – 2 větvičky
Чили – štípnutí (dle libosti)
Перец чёрный(свежемолотый) – podle chuti.
Соль морская – podle chuti.
olivový olej – 4 st.l.
СОУС:
Горчица зернёная – 2 lžičky(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 g.
Лимон – 1 ks.(сок – 3 lžíce)
Сливки жирные – 170 g.
sůl,pepř – podle chuti.
Foto hotového pokrmu:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

instrukce (recept), Jak vařit:


Jak vařit “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – recept.


Foto Hotová jídla:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


Stejně jako recept? Mailem recepty přímo prostřednictvím e-mailu nebo se přihlásit k odběru RSS feed blogu!



 

Zanechat komentář zde úspěšně

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny *

*