Алые паруса” – opskrift.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Mens ingen vurderinger)
Indlæser...

ingredienser


Hvad du har brug for (fødevareingredienser) til madlavning “Алые паруса” – opskrift.:
2 больших баклажана , 12 кг говяжьего фарша , 2 pærer ,12 л томатного сока , твёрдый сыр 200 g , salt, peber
Foto af den færdige fad:
Алые паруса

instruktion (opskrift), Hvordan til at lave mad:


Hvordan til at lave mad “Алые паруса” – opskrift.
разрезать баклажаны вдоль и вынуть часть сердцевины (сделать углубление) запечь в духовке при температуре 200 grader 15 -20 minutter .
порезать мелкими кубиками лук обжарить до прозрачности , добавить фарш и мелко порезанные внутренности баклажана , добавить томатного сока.
выложить фарш в половинки баклажана и посыпать сыром .Запекать при температуре 180 grader 5-10 minutter .

Foto Færdigretter:
Алые паруса


Ligesom opskriften? Få e-mail opskrifter direkte via e-mail eller abonnere på RSS-feed af bloggen!



 

Efterlad en kommentar med succes her

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

*