запеченный судак – opskrift.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Mens ingen vurderinger)
Indlæser...

ingredienser


Hvad du har brug for (fødevareingredienser) для приготовления запеченный судак – opskrift.:
1 кг филе судака
2 pærer
200 g. сыра
250 ml fløde
20 g. creme fraiche
salt, peber, укроп сушеный
масло полсолнечное
Foto af den færdige fad:
запеченный судак

instruktion (opskrift), Hvordan til at lave mad:


Как приготовить запеченный судак – opskrift.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, peber, укроп. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 minutter. Подавайте горячим!

Foto Færdigretter:
запеченный судак


Ligesom opskriften? Få e-mail opskrifter direkte via e-mail eller abonnere på RSS-feed af bloggen!



 

Efterlad en kommentar med succes her

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

*