Алые паруса” – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kuigi ükski hinnangust)
Loading ...

koostisosade


Mida on vaja (toidu koostisosade) toiduvalmistamiseks “Алые паруса” – retsept.:
2 больших баклажана , 12 кг говяжьего фарша , 2 sibulad ,12 л томатного сока , твёрдый сыр 200 g , sool, pipar
Foto on lõppenud tassi:
Алые паруса

juhendamine (retsept), Kuidas kokk:


Kuidas kokk “Алые паруса” – retsept.
разрезать баклажаны вдоль и вынуть часть сердцевины (сделать углубление) запечь в духовке при температуре 200 kraadi 15 -20 minutit .
порезать мелкими кубиками лук обжарить до прозрачности , добавить фарш и мелко порезанные внутренности баклажана , добавить томатного сока.
выложить фарш в половинки баклажана и посыпать сыром .Запекать при температуре 180 kraadi 5-10 minutit .

Foto Valmistoidud:
Алые паруса


Nagu retsept? Saa e-posti retseptid otse e-posti teel või tellida RSS feed blogi!



 

Jäta kommentaar edukalt siin

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*