Гиблиджи – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kuigi ükski hinnangust)
Loading ...

koostisosade


Mida on vaja (toidu koostisosade) для приготовления Гиблиджи – retsept.:
! курица массой 1,3 kg (umbes), 3 головки репчатоо лука, 4 дольки чеснока, sool, punane pipar, 500g hapukoort, taimeõli, sool.
Foto on lõppenud tassi:
Гиблиджи

juhendamine (retsept), Kuidas kokk:


Как приготовить Гиблиджи – retsept.
Курицу разделать на мелкие кусочки, посолить и обжаритьдо полуготовности.
sibul puhas, мелко нашинковать и обжарить до бежевого цвета. Добавить сметану, küüslauk, натёртый на мелкой тёрке, посыпать красным перцем и дать покипеть 2-3 minutit.
Положить обжаренные куски курицы в соус и тушить ещё минут 40 üle keskmise soojuse.
На гарнир хорош рис.
Head isu!

Foto Valmistoidud:
Гиблиджи


Nagu retsept? Saa e-posti retseptid otse e-posti teel või tellida RSS feed blogi!



 

Jäta kommentaar edukalt siin

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*