КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kuigi ükski hinnangust)
Loading ...

koostisosade


Mida on vaja (toidu koostisosade) для приготовления КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – retsept.:
600 hr potato
1 pirn
1 st.l. või
½ моркови
½ корня петрушки
sool
Foto on lõppenud tassi:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ

juhendamine (retsept), Kuidas kokk:


Как приготовить КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – retsept.
В посуде для тушения растопить масло.
Опустить туда натертые на крупной терке коренья, porgandid, мелко нарезанный репчатый лук.
Когда лук подрумянится, налить стакан воды, sool.
В закипевшую воду положить крупно нарезанный картофель, накрыть крышкой и варить на слабом огне 20-25 min. до готовности.
Подать картофель горячим, посыпав зеленью.

Foto Valmistoidud:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ


Nagu retsept? Saa e-posti retseptid otse e-posti teel või tellida RSS feed blogi!



 

Jäta kommentaar edukalt siin

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*