kana veini – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kuigi ükski hinnangust)
Loading ...

koostisosade


Mida on vaja (toidu koostisosade) для приготовления курица в вине – retsept.:
1 kanaliha
250гр.ОЧЕНЬ мелкого лука
250g. шампиьонов
100g. сала
2st.l. отрого мол.перца
50g. топленого масла
1лавр.лист
1tl. тимьяна
1hammas. чеснока
250g. красного вина
125гр.куриного бульона(из кубиков)
3st.l. коньяка
1tl. tärklis
jahu, sool
Foto on lõppenud tassi:
Blankrecipe

juhendamine (retsept), Kuidas kokk:


Как приготовить курица в вине – retsept.
курицу разрезат на 8 osad.
натереть перцем, солью и обвалять в муке.
обжарить в топленом масле, eemaldada soojust.
сало растопить,перемешать с маслом, добавить луковички, грибы и потушить. eemaldada soojust.
обжаренное мясо, loorberileht, тимьян и измльченный чеснок, красное вино и бульон тушить под крышкой 1час до уварки бульона на половину.
курицу вынуть.
бульон заправить коньяком, солью перцем и загустить крахмалом.
кусочки курицы, грибы с луком положить в соус и довести до кипения.
все к столу! Head isu!

Foto Valmistoidud:
Blankrecipe


Nagu retsept? Saa e-posti retseptid otse e-posti teel või tellida RSS feed blogi!



 

Jäta kommentaar edukalt siin

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*