Печень на закуску – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kuigi ükski hinnangust)
Loading ...

koostisosade


Mida on vaja (toidu koostisosade) для приготовления Печень на закуску – retsept.:
Печень говяжья 700 g
Сало свинное 250 g
винный уксус 25 g
Укроп и эсррагон
1 sidrun
соль и специи по вкусу
Foto on lõppenud tassi:
Blankrecipe

juhendamine (retsept), Kuidas kokk:


Как приготовить Печень на закуску – retsept.
Печень промыть нарезать на кусочки по 20=25 гр
sool,поперчить нанизать на деревянные шпажки
вперемешку с тонко нарезанным свинным салом
,обжарить на сковороде, переодически поливая уксусом
подавать горячей скрвировать маринованным луком,
украсить дольками лимона

Foto Valmistoidud:
Blankrecipe


Nagu retsept? Saa e-posti retseptid otse e-posti teel või tellida RSS feed blogi!



 

Jäta kommentaar edukalt siin

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*