запеченный судак – retsept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kuigi ükski hinnangust)
Loading ...

koostisosade


Mida on vaja (toidu koostisosade) для приготовления запеченный судак – retsept.:
1 кг филе судака
2 sibulad
200 g. сыра
250 ml koor
20 g. hapukoor
sool, pipar, укроп сушеный
масло полсолнечное
Foto on lõppenud tassi:
запеченный судак

juhendamine (retsept), Kuidas kokk:


Как приготовить запеченный судак – retsept.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, pipar, till. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 minutit. Подавайте горячим!

Foto Valmistoidud:
запеченный судак


Nagu retsept? Saa e-posti retseptid otse e-posti teel või tellida RSS feed blogi!



 

Jäta kommentaar edukalt siin

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*