Алые паруса” – errezeta.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (balorazioak ez den bitartean)
Lanean ...

osagai


Zer behar duzun (elikagaien osagaiak) для приготовленияАлые паруса” – errezeta.:
2 больших баклажана , 12 кг говяжьего фарша , 2 bonbillak ,12 л томатного сока , твёрдый сыр 200 g , gatza, piper
Photo amaitutako plater:
Алые паруса

instrukzioa (errezeta), Nola egosten:


Nola egosten “Алые паруса” – errezeta.
разрезать баклажаны вдоль и вынуть часть сердцевины (сделать углубление) запечь в духовке при температуре 200 gradu 15 -20 minutu .
порезать мелкими кубиками лук обжарить до прозрачности , добавить фарш и мелко порезанные внутренности баклажана , добавить томатного сока.
выложить фарш в половинки баклажана и посыпать сыром .Запекать при температуре 180 gradu 5-10 minutu .

Photo Prest bazkariak:
Алые паруса


Errezeta Like? Talde email errezetak zuzenean posta elektroniko bidez edo RSS blogaren feed harpidetu!



 

Utzi iruzkina arrakastaz hemen

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatu dira *

*