гуляш – errezeta.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (balorazioak ez den bitartean)
Lanean ...

osagai


Zer behar duzun (elikagaien osagaiak) для приготовления гуляш – errezeta.:
1кг.говядины или свинины
2марковки
1bonbilla
1,5ст.л.крахмала
2кубика бульона развести 500мл.горячей водой
1болгарский перец
томатный сок 500мл
Landare-olioa
0,5ч.л.чёрный перец
2дольки честнока
Berdetasun
Photo amaitutako plater:
гуляш

instrukzioa (errezeta), Nola egosten:


Как приготовить гуляш – errezeta.
масло накалить,мясо порезать на кусочки и обжарить
добавить марковку ,tipulak,чёрный перец,честнок,протушить 10-15 min.
затем добавить перец ,крахмал,перемешать и добавить бульон с томатным соком,закипит,поставить на тихий огонь минут на15.Заправить зеленью.

Photo Prest bazkariak:
гуляш


Errezeta Like? Talde email errezetak zuzenean posta elektroniko bidez edo RSS blogaren feed harpidetu!



 

Utzi iruzkina arrakastaz hemen

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatu dira *

*