Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – errezeta.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (balorazioak ez den bitartean)
Lanean ...

osagai


Zer behar duzun (elikagaien osagaiak) для приготовленияКабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – errezeta.:
Кабачок(или тыква маленькая) – 2 uds.(600 g.)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 uds.(100 g.)
Вяленые томаты – 5 pieza.
Рис(басмати) – 100 g. (залить водой на 20 minutu)
Сушёные грибы(белые) – 1 горсть (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
baratxuri – 1 зубок
Кориандр(сушёный) – 1 TSP.
Розмарин – 2 sprigs
Чили – Tira (borondate)
Перец чёрный(свежемолотый) – gustura.
Соль морская – gustura.
oliba olioa – 4 st.l.
СОУС:
Горчица зернёная – 2 TSP(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 g.
Лимон – 1 uds.(сок – 3 koilarakada)
Сливки жирные – 170 g.
gatza,piper – gustura.
Photo amaitutako plater:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

instrukzioa (errezeta), Nola egosten:


Nola egosten “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – errezeta.


Photo Prest bazkariak:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


Errezeta Like? Talde email errezetak zuzenean posta elektroniko bidez edo RSS blogaren feed harpidetu!



 

Utzi iruzkina arrakastaz hemen

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatu dira *

*