“Selyodoçka”ortzadarra”,sardinzar bertsio larruzko beroki baten azpian – errezeta.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (balorazioak ez den bitartean)
Lanean ...

osagai


Zer behar duzun (elikagaien osagaiak) для приготовления “Selyodoçka”ortzadarra”,sardinzar bertsio larruzko beroki baten azpian – errezeta.:
Сельдь слабосолёная-1шт.
Свекла варёная-1 шт.
Яйца-2 шт.
Морковь варёная-1 шт.
Зелёный лук-1 пучок
Картофель варёный-1-2 шт.
Майонез.
Photo amaitutako plater:
СелёдочкаРадуга,вариант селёдки под шубой

instrukzioa (errezeta), Nola egosten:


Nola egosten “Selyodoçka”ortzadarra”,sardinzar bertsio larruzko beroki baten azpian – errezeta.
Выкладывать слоями:
1-ый слой-мелко порезанное филе сельди.
2.Майонез(хорошо так промазать).
3.Варёный картофель(мелко порезанный).
4.Толстый слой майонеза).
На поверхность картофеля выложить радугу из отваренных,мелко порезанных(у меня на тёрке) barazkiak:gorringoa,белок,erremolatxa,azenarioak,зелёный лук,окрашенный соком свеклы-белок.Смотрится такаяшубкакрасиво.

Photo Prest bazkariak:
СелёдочкаРадуга,вариант селёдки под шубой


Errezeta Like? Talde email errezetak zuzenean posta elektroniko bidez edo RSS blogaren feed harpidetu!



 

Utzi iruzkina arrakastaz hemen

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatu dira *

*