запеченный судак – errezeta.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (balorazioak ez den bitartean)
Lanean ...

osagai


Zer behar duzun (elikagaien osagaiak) для приготовления запеченный судак – errezeta.:
1 кг филе судака
2 bonbillak
200 g. сыра
250 ml krema
20 g. krema garratza
gatza, piper, укроп сушеный
масло полсолнечное
Photo amaitutako plater:
запеченный судак

instrukzioa (errezeta), Nola egosten:


Как приготовить запеченный судак – errezeta.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, piper, aneta. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 minutu. Подавайте горячим!

Photo Prest bazkariak:
запеченный судак


Errezeta Like? Talde email errezetak zuzenean posta elektroniko bidez edo RSS blogaren feed harpidetu!



 

Utzi iruzkina arrakastaz hemen

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatu dira *

*