Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – resepti.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Vaikka mitään arviota)
Ladataan...

ainekset


Mitä tarvitset (elintarvikkeiden ainesosien) ruoanlaittoon “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – resepti.:
Кабачок(или тыква маленькая) – 2 kpl.(600 g.)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 kpl.(100 g.)
Вяленые томаты – 5 kappaletta.
riisi(басмати) – 100 g. (залить водой на 20 minuuttia)
Сушёные грибы(белые) – 1 горсть (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
valkosipuli – 1 kynsi
Кориандр(сушёный) – 1 TSP.
Розмарин – 2 oksaa
Чили – hyppysellinen (mielin määrin)
Перец чёрный(свежемолотый) – maun.
Соль морская – maun.
oliiviöljy – 4 st.l.
SAUCE:
Горчица зернёная – 2 TSP(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 g.
sitruuna – 1 kpl.(сок – 3 ruokalusikallista)
Сливки жирные – 170 g.
suolaa,pippuri – maun.
Valokuva valmiin lautasen:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

opetus (resepti), Miten kokki:


Miten kokki “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – resepti.


Photo Valmisruoat:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


Kuten resepti? Saa sähköpostiin reseptejä suoraan sähköpostilla tai tilata RSS-syötteen blogin!



 

Jätä kommentti onnistuneesti täällä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

*