КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – resepti.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Vaikka mitään arviota)
Ladataan...

ainekset


Mitä tarvitset (elintarvikkeiden ainesosien) для приготовления КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – resepti.:
600 Mr. peruna
1 polttimo
1 st.l. voi
½ моркови
½ корня петрушки
suolaa
Valokuva valmiin lautasen:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ

opetus (resepti), Miten kokki:


Как приготовить КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – resepti.
В посуде для тушения растопить масло.
Опустить туда натертые на крупной терке коренья, porkkanat, мелко нарезанный репчатый лук.
Когда лук подрумянится, налить стакан воды, suolaa.
В закипевшую воду положить крупно нарезанный картофель, накрыть крышкой и варить на слабом огне 20-25 min. до готовности.
Подать картофель горячим, ripottele yrttejä.

Photo Valmisruoat:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ


Kuten resepti? Saa sähköpostiin reseptejä suoraan sähköpostilla tai tilata RSS-syötteen blogin!



 

Jätä kommentti onnistuneesti täällä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

*