САЛАТБЕРЁЗА” – resepti.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Vaikka mitään arviota)
Ladataan...

ainekset


Mitä tarvitset (elintarvikkeiden ainesosien) для приготовления САЛАТБЕРЁЗА” – resepti.:
300-400-гр.куриного филе(грудка)
5 munat,1 красная луковица
1 зелёное яблоко
100 гр.тёртого сыра,
200 гр.майонеза.
На украшение: 2 маслины,2 помидорки черри,persilja,tilli,маринованные опята(herkkusieniä).
Valokuva valmiin lautasen:
САЛАТБЕРЁЗА

opetus (resepti), Miten kokki:


Как приготовить САЛАТБЕРЁЗА” – resepti.
Приготовление: Салат укладывать слоями,смазывая каждый слой майонезом.
1-ый слой:отварное мясо(мелко порезать)
2-желтки(на тёрке)
3-измельчённый лук
4-натёртое яблоко(очистить от кожуры и семян)
5-натёртый сыр
6-натёртые белки,majoneesi
Выложить в форме ствола берёзы,крона-из петрушки,полоски-из маслин.Внизу выложить немного грибочков(шампиньоны разрезать пополам),с укропом.Сделатьбожьи коровкииз помидорок.

Photo Valmisruoat:
САЛАТБЕРЁЗА


Kuten resepti? Saa sähköpostiin reseptejä suoraan sähköpostilla tai tilata RSS-syötteen blogin!



 

Jätä kommentti onnistuneesti täällä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

*