Linssi keitto lampaankyljyksiä – resepti.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Vaikka mitään arviota)
Ladataan...

Mitä tarvitset (elintarvikkeiden ainesosien) для приготовления Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – resepti.:

ainekset

  • 600 г бараньих ребрышек
  • 150 г чечевицы
  • 3 картофелены
  • 2 tomaatit
  • 1 polttimo
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 paprika
  • 1 лавровый лист
  • persilja, pippuri, suolaa

Valokuva valmiin lautasen:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками

opetus (resepti), Miten kokki:


Как приготовить Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – resepti.

  1. Чечевицу промыть
  2. Ребрышки вымыть и нарезать секциями по одному ребру и обжарить на сковородке. Переложить в кастрюлю, добавить воды 1,5л и варить 20 minuuttia.
  3. perunat, valkosipuli, лук и перец порезать и добавить в кипящий бульон.
  4. Помидоры очистить от кожуры порезать кубиками и добавить в суп с лавровым листом.
  5. Туда же бросить чечевицу.
  6. Варить до готовности.
  7. В конце посыпать нашинкованной петрушкой.
  8. hyvää ruokahalua.


Photo Valmisruoat:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками


Kuten resepti? Saa sähköpostiin reseptejä suoraan sähköpostilla tai tilata RSS-syötteen blogin!



 

Jätä kommentti onnistuneesti täällä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

*