запеченный судак – resepti.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Vaikka mitään arviota)
Ladataan...

ainekset


Mitä tarvitset (elintarvikkeiden ainesosien) для приготовления запеченный судак – resepti.:
1 кг филе судака
2 sipulit
200 g. сыра
250 ml kermaa
20 g. smetana
suolaa, pippuri, укроп сушеный
масло полсолнечное
Valokuva valmiin lautasen:
запеченный судак

opetus (resepti), Miten kokki:


Как приготовить запеченный судак – resepti.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, pippuri, укроп. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 minuuttia. Подавайте горячим!

Photo Valmisruoat:
запеченный судак


Kuten resepti? Saa sähköpostiin reseptejä suoraan sähköpostilla tai tilata RSS-syötteen blogin!



 

Jätä kommentti onnistuneesti täällä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

*