Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – receita.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Mentres hai valoracións)
Loading ...

ingredientes


O que cómpre (ingredientes alimentarios) для приготовленияКабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – receita.:
Кабачок(или тыква маленькая) – 2 pcs.(600 g.)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 pcs.(100 g.)
Вяленые томаты – 5 Pieces.
Рис(басмати) – 100 g. (залить водой на 20 minutos)
Сушёные грибы(белые) – 1 горсть (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
allo – 1 зубок
Кориандр(сушёный) – 1 culler de té.
Розмарин – 2 Raminho
Чили – beliscar (á vontade)
Перец чёрный(свежемолотый) – ao gusto.
Соль морская – ao gusto.
aceite – 4 st.l.
СОУС:
Горчица зернёная – 2 culler de té(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 g.
Лимон – 1 pcs.(сок – 3 culleres de sopa)
Сливки жирные – 170 g.
sal,pementa – ao gusto.
Foto do prato rematado:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

instrución (receita), como cociñar:


como cociñar “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – receita.


Foto Rematado comidas:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


Como a receita? Obter ingresos correo electrónico directamente por correo electrónico ou asinar o feed RSS do blog!



 

Deixe un comentario correctamente aquí

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados *

*