Дубравушка – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) для приготовления Дубравушка – resèt.:
1.Морковь по карнйски-500гр
2.Яйцо-3шт
3.Куриное мясо-500гр
4.Сыр(любой твердый)-300g
5.Лук-1небольшая головка
5.sèl nan gou
6.mayonèz
Foto van plat la fini:
Blankrecipe

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Как приготовить Дубравушка – resèt.
Марковь я обычно покупаю уже готовую.Отвариваю яйца и мясо,мелко крашу,сыр тру на терке.Смешиваю все ингридиенты,солю,запровляю майонезом,и к столу!
Мне очень нравится этот салат,рекамендую все попробывать!

Photo Ready manje:
Blankrecipe


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*