Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) для приготовленияКабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – resèt.:
Кабачок(или тыква маленькая) – 2 PC yo.(600 g.)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 PC yo.(100 g.)
Вяленые томаты – 5 moso.
Рис(басмати) – 100 g. (залить водой на 20 minit)
Сушёные грибы(белые) – 1 горсть (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
lay – 1 зубок
Кориандр(сушёный) – 1 ti kiyè.
Розмарин – 2 branch
Чили – zongle (nan volonte)
Перец чёрный(свежемолотый) – nan bouch.
Соль морская – nan bouch.
lwil oliv – 4 st.l.
СОУС:
Горчица зернёная – 2 ti kiyè(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 g.
Лимон – 1 PC yo.(ji – 3 gwo kiyè)
Сливки жирные – 170 g.
sèl,pwav – nan bouch.
Foto van plat la fini:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Ki jan yo kwit “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – resèt.


Photo Ready manje:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*